ONTWERPBUREAU SERGIOHOOGENHOUT, EEN ZELFSTANDIG ALLROUND ONTWERPBUREAU.

Al meer dan dertig jaar gespecialiseerd, in onder andere, het renoveren van huizen/appartementen inclusief het ontwerpen van vaste bijbehorende meubelwerken. Een ontwerp zonder het intekenen van meubelwerken mist de belevenis in schaal.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik zeker een bijdrage leveren aan elk ontwerp en deze uitwerken tot en mooi en praktisch plan ter uitvoering. Voorheen heb ik meubelwerken in eigen beheer geproduceerd en projecten turn-key opgeleverd maar thans, indien zo gewenst, wordt alles uitbesteed aan een netwerk van onderaannemers. Hiermee heb ik veel kennis opgedaan in alle facetten van de bouwprocessen.Meerdere ervaringen opgedaan met het verbouwen van monumenten/beschermd stadsgezichten waarbij nauwe samenwerking met monumentenzorg/gemeenten gewenst is.

Tevens verscheidene woonboten/arken ontworpen waarbij het inpassen van de verschillende onderdelen in beperktere ruimte altijd een welkome uitdaging vormt. Mijn enthousiasme ligt in het tezamen met een opdrachtgever plannen te ontwikkelen met een voor ons beiden beter en verrassender uitkomst.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten om mijn werk verder toe te lichten, onder het menu “projecten” vindt u enkele impressies van mijn voltooide projecten.